miércoles, 25 de abril de 2012

DIA MUNDIAL DE LA SEGURETAT I SALUT EN EL TREBALL

Amb sindicats, La feina  és més segura i saludable

El 28 d'abril de 1996, a les Nacions Unides, l'Agrupació Global Unions organitzar una cerimònia commemorativa encenent una espelma i encens, en ocasió de la reunió de la Comissió sobre el Desenvolupament Sostenible (CDS) de l'ONU.
Aquesta seria la Primera Jornada Internacional per posar de relleu les conseqüències que tenen les formes insostenibles de producció per als treballadors i treballadores. Des de llavors, diferents persones i organitzacions arreu de tot el món rendeixen tribut el 28 d'abril als treballadors morts, lesionats i malalts, a fi de promoure canvis positius.

Aquest divendres 27 d’abril, CCOO i UGT recordem totes les víctimes a la feina, ens solidaritzem amb elles i amb les seves famílies i reafirmem el nostre compromís en la lluita per a unes millors condicions de treball i per la defensa de la salut laboral en tots els centres de treball per a tots i totes els treballadors i treballadores, temporals i fixos, nacionals i persones immigrades, homes i dones, joves i grans, de la petita i la gran empresa, de l’empresa principal i de la subcontractada... perquè la salut i la seguretat al treball és un dret per al conjunt de la població treballadora, i no admet excepcions ni exclusions.

Divendres 27 d’abril, a les 12 del matí,  FOSSAR DE LES MORERES ( Al costat de la Basílica Sta. Maria del Mar)

Acte conjunt UGT- CCOO Concentració  de Delegats i Delegades. Amb la participació de Josep Maria Álvarez i Joan Carles Gallego, Secretaris Generals d’UGT i de CCOO de Catalunya

Encendrem 78 espelmes en record dels 78 morts que es van produir per accident de treball l'any passat