martes, 10 de mayo de 2011

Gran manifestació de rebuig a les retallades dels serveis públics. 14 de Maig Mobilitzat

La UGT de Catalunya rebutja que el mercadeig entre el Govern central i el de la Generalitat acabi suposant una retallada dels serveis públics. Considerem que no és de rebut que el govern català utilitzi els incompliments del central com a excusa per portar a terme el seu pla d'afebliment de l'Estat del Benestar, com tampoc que el Govern del president Zapatero no faci efectius els seus compromisos en el acord de finançament.

L'Estat del Benestar és l'únic que pot garantir la cohesió social en aquests temps de crisi. Per tant, no trobem justificacions a les retallades del 10% que està portant a terme la Generalitat ni, molt menys, a la del 20% que planteja el Govern estatal.

L'afebliment dels serveis públics i la pèrdua de qualitat només beneficiaran els lobbies econòmics que observen el sistema de pensions, la sanitat i l'educació com una font de beneficis, i perjudicaran els ciutadans i les ciutadanes que necessitem un Estat del Benestar sòlid per garantir aquests drets fonamentals, la justícia i la igualtat d'oportunitats.

El nostre sindicat fa una crida a la ciutadania perquè participi en la manifestació del dia 14 de maig contra les retallades socials del Govern i expressi així el seu rebuig a les polítiques que continuen fent que paguem la factura de la crisi els mateixos.
 
Recorregut de la manifestació:
11:00h
Pl. Catalunya - Via Laietana - Pla de Palau - Parc Ciutadella

SECTOR CARRETERES I URBANS UGT CATALUNYA